Kritikler

LEGEN BELTZA ”Need To Suffer”

Self Released – 2010 – İspanya (Bask Bölgesi)

İspanya’nın özerk Bask bölgesinin bir grubu olan Legen Beltza’nın 4. uzun metrajlı kayıdı ile karşı karşıyayım.Grubun diğer kayıtlarını tahminimce dinlemiş olabilirim,çok tanıdık geliyor soundları fakat anımsayamıyorum. Bu nedenle sadece 2010 çıkışlı bu kayıtlarından sizlere söz etmek istedim.Teknik ve modern thrash metal ile karşı karşıyayız.Yer yer Kreator agresifliği göze çarpıyor.Özellikle de vokalist Xanti ‘nin performansını ve de Ivan(Davul)’ın üstün kabiliyetini çok beyendiğimi dile getirmeliyim.

Grubun genel olarak tarzını özetlemek gerekirse; Kreator,Testament arasında gidip geliyor zaman zamanda extreme kalıplara ulaşabilen bir kaliteye sahipler..Need to Suffer adını verdikleri albümün kayıtları çok ama çok doyurucu,tüm enstrumanlar net olarak duyulabiliyor.Cayır cayır gitarlar,hırçın vokaller,gümbür gümbür basslar ve motorize davullar..

Grubun bu albümü kendi imkanları ile tanıttıklarını düşünecek olursak yakında iyi bir firma bulmaları hiçte zor olmayacak çünkü grubun çok fazla konsere çıktığını sizlere belirtmeliyim.Bu kadar çok konsere çıkan bir grubu da herhangi orta seviyede bir firmanın kaçıracağını sanmıyorum…

7.5/10

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu