Haberler

ABBATH Frontman’i ‘Olve Eikemo’ Rehabilitasyon Göreceğini Açıkladı

Arjantin konserinde yaşadığı rezaletlerden sonra  ABBATH (Olve Eikemo) resmi grup sayfasından şöyle bir açıklamada bulundu :

Hayatınız boyunca bir çok farklı kart çekersiniz, ben bu kartlardan en güzellerini çok önceden çekmiştim. Bir rüyayı yaşadım. Gruplar kurdum, unutulmayacak albümler çıkardım, dünyayı turladım. Çoğu anlarım gerçekten muhteşemdi. Fakat son yaşadıklarım artık banada fazla geldi. Güney Amerika’da yaşadıklarımdan dolayı koskoca turneyi iptal etmek zorunda kaldım.

Hepinizinde bildiği gibi bazı bağımlılık sorunlarım var, bu bir sır değil. Ama artık bu kötü güç tamamen beni ele geçirmek üzereyken bununla savaşmaya karar verdim.  Bu yüzden tamimiyle rehabilite olma amacıyla bir süre aranızda olmayacağım. Tamimiyle yenilenmiş ve ter temiz döneceğim. Bu savaşı yeneceğim konusunda oldukça motiveyim.

Yarım bıraktığım tüm konserler ve turlar için tekrardan kendimi toparlayıp geri geleceğim. Bu yüzden tüm hayranlarımdan özür diliyorum.

Bu açıklamalara bakılacak olursak ABBATH bir süre konserlerde olamayacak fakat daha da güçlenmiş şekilde aramızda olacağından şüphemiz yok.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu